zondag 30 augustus 2009

Tibo zijn feestje gisteren

dag iedereen

gisteren was het Tibo zijn feestje voor de familie . We zaten met een bende van 14 mensen hier, we hebben onze tuintafel moeten binnenhalen om iedereen gezet te krijgen. Want echt schitterend weer om buiten te zitten, was het niet. Morgen voormiddag komen er twee vriendjes van Tibo spelen, dan zal ie deze keer niet moeten zagen dat ie alleen moet spelen.

en dan vroeg naar bed want overmorgen is het al 1 september en gaat onze kleine man al naar het eerste leerjaar. met zijn nieuwe troleyboekentas van Cars ...

vrijdag 28 augustus 2009

Lazy day

Vandaag beetje een lazy day gehad. Samen met Marc en Tibo tot bijna 10 uur in onzen beddenbak gelegen. Eer we dan ontbeten hadden en aangekleed waren, was het hogen tijd om aan de strijk te beginnen... Na de middag ben ik dan mijn tante gaan bezoeken die in het ziekenhuis gelegen heeft. En dan zijn we nog naar de Action geweest : weer behoorlijk wat scrapspullen gekocht ( veel speciale stickertjes, van die gekleurde lintjes, enveloppen en kaartjes in perlemoerkleur, en nog twee 3 d pakketjes van pooh ) . Daar kunde toch echt koopjes doen hé !

Morgen is het opendeur dag in Tibo zijn school, dan zullen we es een kijkje gaan nemen in de containerklas waar ze zullen inzitten. Goh, mijn kleine man al naar het eerste leerjaar seg ! Tegen 17 uur is het dan zijn feestje voor de familie hier bij ons thuis . Weer cadeautjes ,-) Hij wordt verwend .

O ja, Carine meldde me in de late namidag dat haar pc gecrast is ... dus hopelijk is ie snel gemaakt dat we weer haar mooie werkjes kunnen bewonderen.

Liefs
Ilse

donderdag 27 augustus 2009

Leuke dag gehad

Dag iedereen

Zoals sommigen onder jullie al wisten, is vandaag mijn maatje Carine en haar gezin op bezoek geweest. We hebben er echt van genoten ! Gelukkig is het weer ons nog een beetje gunstig gezind geweest en hebben we zelfs buiten kunnen eten ( lees : met veel wespen in de buurt ). Maar het was echt gezellig en voor herhaling vatbaar maar dan mét de geplande bbq eens hé!

Dikke zoenen
Ilse

dinsdag 25 augustus 2009

A spoon full of Sugar Challenge

En tot slot voor vanavond : mijn deelname voor a spoon full of sugar : gemaakt met Imaginisce papier, evenals het stempeltje er van. Wat vinden jullie ?
Liefs

Ilse

Friday Sketchers deelname

Goede avond iedereen

Hier vinden jullie mijn deelname voor de Friday Sketchers. Het was weer een mooie sketch vond ik. Het papier dat ik gebruikt heb, is terug van Love Elsie, gecombineerd met een leuk stempeltje.

Liefs
Ilse

Een fijne verjaardag kleine schat

Goede morgen iedereen

Vandaag is mijn lieve kleine schat jarig, Tibo wordt vandaag 6 jaar !

Kijken jullie mee welke grote kaart hij van zijn mama en papa gekregen heeft ?maandag 24 augustus 2009

Deelname Sketch Saterday

Goede morgen lieve bloggers

Op de Sketch Saterday blog staat er weer een leuke sketch. Dit is mijn deelname aan de challenge. Het gebruikte papier is van Elsie Love, het Josie pakket . Wat vinden jullie er van ?zondag 23 augustus 2009

De rest van de Domburgse creaties

Goede morgen lieve mensen

Het zonnetje is hier al behoorlijk aan het schijnen, dus even snel mijn overige kaartjes nog posten en dan genieten en nog eens genieten ( om dan vanavond te gaan strijken )Dit kaartje heb ik gemaakt met papier van My Minds Eye, afgewerkt met roze knoopjes, twee roze bloemen in het midden . Het woordje dream en de swirl heb ik met de slice gemaakt.Dit kaartje vind ik persoonlijk ongelooflijk mooi. Het papier is weer van My Minds Eye, afgewerkt met een mooie paarse bloem van bij de Action evenals het woordje flower.Dit kaartje werd gemaakt met een paperpad van Making Memories, gekocht bij Leentje, evenals de leuke posies. Verder heb ik nog twee oranje hartjes brads en een strikje als versiering aangebracht. Het woordje smile werd weer met de slice gesneden.

Geniet nog van de laatste dag van het weekend én van de zon.

zaterdag 22 augustus 2009

Al enkele Domburg kaartjes

Goede namiddag iedereen

Ik zal jullie al enkele kaartjes laten zien die ik in Domburg ruw had afgewerkt en thuis heb verder bewerkt .

Dit kaartje is gemaakt met een paperpad van Basic Grey, gekocht bij Leentje , gecombineerd met wat gebroken wit kantuitziend lint, enkele oranje knopen, en de Love embellisement heb ik gewoon bij Action gekocht. De swirl die jullie links van Love zien, heb ik met de Slice uitgesneden.

Dit kaartje heb ik gemaakt met een paperpad van Forever Friends, gecombineerd met een vrolijke grote en iets kleindere blauwe bloem, enkele glinster brads en zilverkleurige pareltjes
En het laatste heb ik gemaakt met een paperpad van Making Memorys, gekocht bij Leentje, waar ook de posies ( grote bloemen ) van komen. Verder heb ik knoopjes van Scenic Route gebruikt, een blauw strasssteenje en twee ruitvormige brads. Het woordje laugh heb ik ook weer uitgesneden met de Slice.


Zo, de rest volgt morgen maar nu ga ik verder werken aan mijn speciale kaart voor een heel speciaal iemand die dinsdag 6 jaar wordt ,-)
Liefs

De foto's van Domburg

Goede morgen iedereen

Voor diegenen die nieuwsgierig zijn, hier vinden jullie de diavoorstelling van onze mini trip naar Domburg .vrijdag 21 augustus 2009

We zijn terug

... van een zaaaaaaaaaaaaalige drie daagse vakantie in Domburg . We verbleven in hotel
Nehalennia, vlakbij het strand. Een heel fijn hotel, niet overdreven groot , gezellig, lekker ontbijt en zeer ruime kamer . We hebben ongelooflijk geluk gehad met het weer : zwoele temperaturen en amper een heel heel klein beetje regen .

Heel veel aan het strand gelegen, Tibo natuurlijk in zee gespeeld, maar ook veel gewandeld, naar de gezellige winkeltjes gaan kijken en lekker gaan eten hé ,-)

Ik had mijn hobbybox mee genomen met mijn slice en ik heb toch een aantel kaartjes gemaakt, ruw afgewerkt toch he want mijn crop o dile enzo had ik niet bij, en lintjes enzo ook niet. Zo gauw ze af zijn, zal ik ze hier wel tonen. Samen met enkele sfeerbeelden van Domburg natuurlijk hé !

maandag 17 augustus 2009

Dank je wel Carine

Deze 2 awards kreeg ik van mijn lieve vriend Carine . Dank je wel Carine !
En er hoort een top 5 van favouriete dingen bij heb ik me laten wijsmaken :
1. GENIETEN van iedereen wie me dierbaar is, in eerste instantie mijn man Marc en zoontje Tibo, maar zeker ook mijn ouders die altijd voor mij klaar staan, mijn broer Johan en zijn gezin mijn vriendin Ine en haar gezin, mijn vriendin Carine en haar gezin en Wendy en Jan met hun twee kindjes
2. TIJD nemen voor mezelf en de dingen doen die ik graag doe : kaarten maken, scrappen, juwelen maken .
3. KNUFFELEN met mijn twee sjarelkes Snoesje en Nijntje
4. PAUZES inlassen : op tijd eens op weekend, daguistap gaan
5. DE REST : lezen, tv kijken, muziek beluisteren
Op mijn beurt mag ik deze awards doorgeven. Ik geef ze door aan Carine omdat ik nooit had kunnen denken dat een gemeenschappelijke hobby zo'n mooie vriendschap zou te weeg kunnen brengen en aan Romy omdat ze zo behulpzaam is en prachtige LO's maakt.
Veel plezier ermee dames !
Liefs
Ilse

Nu eens geen stempelkaartje !


Gisteren heb ik wat zitten te freubelen aan een kaartje . Deze keer geen Magnolia of ander stempeltje gebruikt . Het papier is van My Minds Eye geloof ik , de twee swirls heb ik gemaakt met mijn Slice . De blikvanger van deze kaart vind ik toch wel de grote bloem in het midden. Deze zijn drie verschillende soorten possies die ik bij Leentje gekocht heb, evenals de kleine plaksteentjes.


En, wat vinden jullie er van ?


Moe maar voldaan

Moe maar voldaan ,-) Moe van én naar de Makro te gaan winkelen én van de badkamer grondig onder handen te nemen. En grondig is serieus grondig bv de vuilbakskes met javel in het bad te week gelegd ,-) Maar nu is het weer o zo fijn om een lekker baddeke te nemen !

Dit wil ik jullie niet onthouden : gisteren rond 21 uur wou ik Snoes en Nijn terug in hun hok zetten. Wat ik zag als ik in de veranda stond, niet te geloven. Nijn dieje zat dus gewoon op het muurtje van ons portaaltje, zo een metertje hoog. Hoe in hemelsnaam hij daarop geraakt is, dan is ons een raadsel. Dat ze grellig konden springen wist ik, maar maar een meter omhoog springen tegen een muur op...tiens tiens tiens. Het grappige van de hele zaak was dat Nijn precies ongelooflijk blij was om mij te zien en hem er van af te helpen. Die sjarelkes toch ,-)

Liefs
Ilse

zaterdag 15 augustus 2009

Zaaaalig weertje

Wat een zalig weertje seg ! Vandaag flink gepoetst : met ons drietjes hebben we onze slaapkamer eens flink onder handen genomen . Dan overal gestofzuigd en gedweild. Alsof dat nog niet genoeg was met zo'n warm weer heb ik nog gezorgd dat Snoes en Nijn ook terug proper zitten.

A ja, er is een dierenarts die gezegd heeft dat castratie niet altijd een oplossing is voor hun vechtprobleem, maar zorgen dat ze ruimte hebben wel. Dus voortaan blijven ze elk apart slapen maar overdag als we thuis zijn, mogen ze vrij rondhuppelen met zijn tweetjes in het portaaltje. En het gaat goed nu .

Hier nog de kaartjes die ik niet kon plaatsen gisteren :


donderdag 13 augustus 2009

Enkele nieuwtjes ...

Nog aan een kaartje gewerkt
Aan meerdere zelfs maar het lukt me niet meer om de foto's te plaatsen !woensdag 12 augustus 2009

Mijn eerste deelname aan een challege

Dag iedereen


Dit is de allereerste keer dat ik mee ga doen aan een challege . En wel aan de challange van http://fridaysketchersblog.blogspot.com/ . Ik heb altijd al gevonden dat er mooie kaartjessketchen op stonden, en nu heb ik er toch eentje gemaakt : ik heb een stempeltje van Edwin gebruikt, mooi papier en mijn nieuwe slice ! Benieuwd wat jullie er van gaan vinden


dinsdag 11 augustus 2009

Hij is toegekomen ...

Goedemiddag iedereen

Snel even een berichtje dat mijn Slice gisterenavond is toegekomen . Ik heb em natuurlijk nog niets uitgebreid kunnen testen, slechts enkele vormpjes uitgesneden maar ik moet zeggen dat het resultaat er best mag wezen.

Snoesje en Nijntje hebben we definitief moeten scheiden, om de beurt kampeert er eentje voorlopig in de veranda in zijn rennetje, terwijl de andere in het hok zit. En elke dag wisselen we af. Snoes heeft een bijtwonde aan zijn oortje en we willen niet dat ze mekaar afmaken hoor . Misschien zullen we ze inderdaad moeten laten castreren. Ocharme toch !

zaterdag 8 augustus 2009

Zumba time ...

Goede morgen lieve bloggers

Gisterenavond was het Zumba-time ! Samen met twee vriendinnen zijn we gaan Zumba-en in Diest . Man, heb ik gezweet seg. Ik had nooit durven denken dat het zo intensief zou zijn. Maar het was wel heel fijn : die pasjes op die toch wel soms opzwepende muziek . Ik ben wel blij dat ik het een uur heb volgehouden. Hoewel het zweet soms echt overal aan het lopen was ,-) Volgende keer ga ik alle sinds weer mee !

Vanmorgen al grellig opgeruimd want het was nodig zenne. En gedweild ! Nu staat er me nog een mini bergje strijk te wachten en de nieuwe lading was begint ook al op te hopen ,-) Het leven van een vrouw kan toch hard zijn soms hé ! Enfin, straks naar een bbq'ke gaan. Tibo zijn vriendje wordt 6 jaar en sommige mensen zijn uitgenodigd op de afterparty ... Ben benieuwd ! Zal wel plezant zijn neem ik aan !

vrijdag 7 augustus 2009

Dank je wel CarineDank je wel Carine voor mijn aller aller eerste award . Ik koester hem met heel mijn hart !
xxx

Blijkbaar mag ik die award op mijn beurt doorgeven aan tien mensen . Er is maar 1 iemand aan wie ik hem echt wil geven en da's aan de persoon van wie ik de award gekregen heb . Klinkt misschien dom maar het is nu eenmaal zo . Waarom : Carine en ik zijn twee handen op 1 buik, zijn dikke maatjes, zijn zielsverwantjes, zijn mekaars klankbord als we het even moeilijk hebben . Kortom : een vriendschap voor het leven ! Lieve Carine, een dikke mercie voor al jouw vrienschap, hulp, ideetjes ! Dikke knuffel ! xxx

dinsdag 4 augustus 2009

Wat geknutseld

Hallo hallo

Hier twee kaartjes die ik in de week gemaakt had .

O ja, reuze goed nieuws, mijn ventje heeft me centen gegeven om de Slice te bestellen. Een nederlandse webwinkel bood een internetkorting aan van 30 euro, en das toch al de moeite hé ... dus wie weet heb ik em binnen enkele dagen al in huis :)
Lekker warm

Goede middag iedereen

Kunnen jullie het warm houden vandaag ? En dan geven ze morgen en overmorgen nog warmer, dat beloofd !

Vandaag nog niet veel uitgewreten zenne, tot tien uur met mijn zoon geslapen, op ons gemak gegeten. Dan zijn we vanmiddag bij pa en ma gaan eten. Met de fiets natuurlijk. Onderweg hebben we suikerijplanten uitgedaan voor Snoesje en Nijntje. Die hebben we ondertussen mooi gewassen, gedroogd en in de frigo gedaan ( niet verwisselen met de sla Marc ,-) )

Vanavond gaan we naar de Delhaize maar toch hoop ik om straks nog enkele kaartjes te kunnen afmaken. Gisteren heb ik er weer een deel ingekleurd, maar dan moet ik het kaartje nog maken hé !

zaterdag 1 augustus 2009

Aan de beterhand

Dag iedereen

Mijn keel is eindelijk aan de beterhand. Ik ben natuurlijk nog kunnen terug gaan zenne, want van die lapmiddeltjes die helpen niet voor mijn koppige klieren vrees ik. Dus nu zit ik aan de antibiotica maar eindelijk voel ik beterschap in mijn keel !

Gisterenavond zijn we samen met mijn broer en zijn gezin en ons mama en onze papa gaan eten. Vandaag zijn mijn ouders 45 jaar getrouwd en gisteren zijn we daar es lekker gaan op eten. Geef toe, tegenwoordig is dat al een rariteit hé, 45 jaar lief en leed delen :) Het was superlekker en best gezellig.

A ja, gisteren is mijn nieuwe lading copics met twee etui's ook toegekomen. Nu heb ik er in totaal al 56, das toch al een mooie verzameling om mee te beginnen hé !

Ik hoop om straks nog enkele kaartjes te kunnen maken .

Fijn weekend iedereen !