woensdag 21 april 2010

Welcome baby girl

Goede avond iedereen

Mijn vriendin vroeg me om een kaartje te maken voor de geboorte van een meisje . Aangezien ik door mijn voorraad was, heb ik er gelijk drie gemaakt . Die zullen ooit wel es van pas komen hé ...
Vanmiddag nog naar Planckendael geweest. We hebben héél voordelig een gezinsabonnement kunnen nemen. Heerlijk vind ik het om er te wandelen, ik vind het een van de mooiste dierenparken die ik tot nu toe al bezocht heb.


Fijne avond nog
Ilse

zaterdag 17 april 2010

Deelname Challenge 50/50

Goede morgen iedereen,

Stralend zonnetje vandaag hé . Dit is mijn deelname voor de special 50/50 group . Ik vind het een heel lief stempeltje, ideaal voor een stoere kinderkaart .

Wat vinden jullie er van ?
Geniet nog van het weekend,

Liefs van Ilse
x

zondag 11 april 2010

Een vrolijk kaartje

Dag iedereen

In Zeeland heb ik enkele kaartjes kunnen maken, dit kaartje is er een voorbeeld van. Het is gemaakt met een paperpad van Basic Grey .

Lekker vrolijk hé :)


Fijne zondag nog !

Liefs van Ilse

zaterdag 10 april 2010

maandag 5 april 2010

Veel te laat : mijn uitwerking voor Carine

Goede namiddag iedereen


Rats vergeten om mijn uitwerking voor de challenge blog van Carine op mijn eigen blog te zetten.
De opdracht vond ik persoonlijk niet simpel : je moest gebruik maken van de kleurencombinatie roze, bruin en blauw . En je moest de sketch nauwkeurig vonden ( streng he ,-) )


Ik heb al een behoorlijk scrappapier assortiment, maar ik heb toch serieus moeten zoeken om het juiste papier te vinden hoor.


Enfin, dit was mijn uitwerking :






Verder wou ik jullie nog even laten meengenieten van ons bezoekje aan Planckendael met onze vrienden . Het weer was niet schitterend, maar dat kon de boel niet bederven . Genieten jullie mee ?














Liefs van Ilse