zondag 30 mei 2010

EINDELIJK nog iets gemaakt

Goede avond iedereen



Eindelijk is het nog eens een vruchtbaar weekend geweest . Het is veel te lang geleden dat ik nog eens iets geknutseld heb ... wegens tijd gebrek. Ik had mezelf opgelegd eerst door de berg was en strijk te geraken alvorens ik ging knutselen.



Plus dat ik mezelf aan het verdiepen ben in de aroma- en bachbloesem therapie .Ik was in de bib reeds enkele boeken gaan halen, en nu zit ik te wachten op mijn cursus van CIVAS. Spannend hé .



Enfin, hier is dan één van mijn creaties van dit weekend. De stempel is er eentje van de Special 50 / 50 group , ik vond em wel super lief.



Fijne avond,

Ilse

donderdag 20 mei 2010

Zachte kleurtjes

Goede (bijna) avond iedereen
Dit kaartje heb ik gemaakt met papier van Basi Grey en een bijhorende stempel van de 50/50 group . In lekkere zeemzoete tintjes :)
Het zonnetje begint er hier aardig door te komen, fijn hé.
Fijne avond nog !
Liefs van Ilse

zaterdag 15 mei 2010

Kaartje voor the Special 50/50

Goede avond iedereen !

Hé hé wat doet het goed, zo enkele dagen thuis . Eindelijk begint er een einde te komen aan mijn berg was en strijk :)

Hier een kaartje dat ik gemaakt heb voor de Special 50/50 group. De digi stempel vind ik echt wel fantastisch. Het papier dat ik gebruikt heb is de paper pad van Basi Grey , uit de lijn Kioshi. De vlinder komt ook van die lijn, evenals het lintje.
Wat vinden jullie er van ?
Nog een fijne zaterdag,
Liefs van Ilse

vrijdag 7 mei 2010

Nog een stoere Edwin

Goede avond iedereen

Ventje en zoon zijn naar de voetbaltraining, ideaal om mijn blog even te bewerken dus . Gemaakt met dezelfde lijn als het vorige, ziehier nog een stoere Edwin kaart :)


Alvast een super fijn weekend gewenst,

Ilse
P.S. We hebben net weer onze Snoes moeten vangen. Niet te doen wat een ontsnapkoning ie is. Zijn kooi is dus vast gemaakt met ijzerdraad extra, en een zware baksteen er op. Je kan em niet betrouwen. Gelukkig gaat ie nooit ver weg, voor hetzelfde geld wordt hij overreden hé !

maandag 3 mei 2010

Jongens kaart : Edwin

Goede avond iedereen



Het rotweer houdt hier aan . Ideaal dus om kaartjes te maken, niet ?


Hier al eentje die ik nog es gemaakt heb met een Edwin-stempeltje . Het papierpad is van DCWAV . Dat merk heb ik leren kennen via Leentje. Heel betaalbaar en echt leuke designs !



Nog een fijne maandag !

Ilse

zondag 2 mei 2010

Uitwerking Challenge Carine

Goede namiddag iedereen

Wat een rotweer is het hier seg. Het heeft hier al geonweerd . Pffff, ik heb liever het zonnetje hoor.

Ondertussen heeft Carine haar nieuwe challenge gelanceerd. De opdracht: Maak een VINTAGE KAART. Gebruik hierbij "iets ouds"! Dit kan zijn oude knoopjes, stukje touw uit de garage, oud kantje, vergeeld papier uit een oud boek op zolder, muzieknoten papier van vroeger...

Dit is wat ik er van gemaakt heb.


Nog een fijne zondag iedereen !

Liefs van Ilse