maandag 22 maart 2010

Tibo's project voor Carine haar blog

Goede namiddag iedereen



Tibo is een beetje ziekjes, dus vandaag hebben we samen lekker geknutseld. Voor de blog van Carine moesten we een project maken rond lente . Tibo denkt bij lente aan jonge diertjes die geboren worden. En we hebben dus samen een konijnenhokje gemaakt uit een theedoosje, gekleurd papier en golfkarton . Maar ... de kip heeft het konijnenhok precies ook gevonden en heeft er prompt een mandje gekleurde eitjes in gedaan ...




Grappig he !

Liefs van Ilse & Tibo

zondag 14 maart 2010

Lily - Boo Too Challenge

Goede avond iedereen

Gisteren en vandaag gewerkt aan een kaartje voor de Lily-Boo Too Challenge . De opdracht was om een kaartje te maken voor moederdag .

Dit is mijn deelname, wat vinden jullie er van ?

Fijne zondagavond nog,

Ilse

woensdag 10 maart 2010

Knustels van moeder en zoon

Goede namiddag iedereen





Vandaag is het woensdag, dus het ideale moment om namiddag gezellig te knutselen onder ons tweetjes . Vandaag heb ik het pakket van Leentje gekregen . Ik had de nieuwe Flutter lijn besteld met embellisments, lintjes, bloemen en knopen enz. Ook voor Tibo had ik twee jongensachtige pakketen besteld want hij gaat altijd met mijn gerief aan de slag .

Dit hebben wij dus vandaag gemaakt sé .




Fijne namiddag iedereen ,

Ilse en Tibo

maandag 8 maart 2010

Nog eentje voor 50/50

Goede avond iedereen

Hier mijn tweede kaartje voor de 50/50 challenge. Persoonlijk vind ik het één van mijn mooiste kaartjes ( foei Ilse ) . Het is ook gemaakt met een collection pack van Basic Grey, maar met een ander dan het vorige kaartje.


Wat vinden jullie er van ?

Dikke zoen van Ilse

zondag 7 maart 2010

Kaartjes voor 50/50 special

Goede avond iedereen

Zoals jullie al allemaal wisten, ben ik ook lid van de 50/50 special digital stamping group . Maandelijks staan er een aantal digitale stempels ter onzer beschikking ( nadat we ons lidgeld betaald hebben natuurlijk ) . We moeten minstens 1 kaartje maken .

Dit weekend heb ik er twee gemaakt, op deze stempeltjes was ik meteen verliefd . Dit is er al eentje van.


Dit is er eentje van Softpencil , dit vind ik echt een super schattig stempeltje. Ik heb een paperpack van Basic Grey gebruikt, men nesties en een bloem, headpin en een lintje als versiering.

Benieuwd naar jullie reactie.

Fijne zondag nog.

Ilse


woensdag 3 maart 2010

Mijn kleine vriend Mylo

Goede morgen iedereen

Ik heb thuis nog veel knipvellen van Mylo liggen maar omdat ik niet meer in 3D werk, lagen ze daar maar te liggen. Nu heb ik er al een aantal verwerkt in mijn kaartjes, gewoon gemat en als afbeelding gebruikt .






Straks gaan we een nieuw digitaal fototoestel kopen, joepieeeeee !
Liefs van Ilse

maandag 1 maart 2010

Mijn voorbeeld voor Carine Challenge Blog

Goede avond iedereen


Eindelijk kan ik het kaartje laten zien voor mijn maatje Carine haar challenge blog . De opdracht was om iets te maken rond Pasen en je moest iets van vilt gebruiken.


Dit is het mijne geworden :



Ik heb het vrij eenvoudig gehouden, en wel met een vilten achtergrond gewerkt. Het stempeltje is een digitale stempel van Lexi . Van papier heb ik het pasen-pakket van Doodlebug gebruikt, afgewerkt met knoopjes en strass-steentjes.

Eenvoudig maar mooi ( vind ik )

dikke zoen van Ilse