donderdag 23 juli 2009

Al flink gekleurd

Dag iedereen

Gisteren en vandaag heb ik al flink gekleurd ,-) Ik voel me net als Tibo, in de derde kleuterklas ,-) Ik ben superblij met mijn nieuwe aankoop : de copics kleuren heel zacht, mooi en vlotjes. Nu nog een beetje oefenen met het maken van schaduwen en dan zal het wel stilletjes aan gaan lukken zeker ,-)
Vandaag ben ik ook al druk in de weer geweest met het sorteren van onze foto's : die van onze uitstap naar Domburg in april dit jaar, en die van Tenerife van in mei . Ik ben van plan om een kleine album van beide projecten te scrappen, geen echte mini-album maar ook geen grote, een tussenmaatje misschien ,-) Ik heb al een leuke set liggen , Beach genaamd en ik denk die te gaan gebruiken voor de Domburg Album. Hopelijk kan ik er morgen aan beginnen .
A ja, een leuke anekdote die ik jullie wil vertellen : vanmorgen stonden Tibo en ik op , ik trok de rol van de veranda op en wie zat daar al triomfantelijk in het portaalke ? Juist, onze twee viervoetertjes Snoesje en Nijntje . Ik dacht dat Marc dus vanmorgen hun kot al had opengezet. Njet dus, Marc was vanmorgen als hij het kleine rolletje aan de deur optrok, al een paar keer gaan zien omdat ze als twee uitgelaten duvelkes aan hun deurtje zaten te trekken met hun mondje en hun poten. Blijkt dus dat die twee sloebers als Marc weg was, zo hard aan dat deurtje hebben gesleurd, tot het hendeltje er gewoon uitgesprongen is ! Snoesje en Nijntje Kaplan !

2 opmerkingen:

  1. Prachtige kaartjes allemaal, Ilse! Ik vind het stuk voor stuk echte kunstwerkjes. En wat dat inkleuren betreft: echt supermooi. Ik kom niet verder dan inkleuren met een paar aquarelpotloden, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je eerste werkjes met de copics zijn heel mooi: prachtig allemaal! Ik ben ook geen kei in kleuren met de copics...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een berichtje achter te laten. Ik vind het altijd super leuk om dit te lezen.
Liefs van Ilse