woensdag 29 juli 2009

Een Oeps - kaartje

Goede namiddag iedereen

Vanmorgen weer naar de dokter kunnen gaan . Sinds gisteren deed mijn keel zo'n pijn, net alsof ik een keel had vol schimmel . Maar het was dat toch niet. Wel een ontstoken keel. Nu moet ik zo'n spray spuiten, een vieze gel in mijn mond houden en als de pijn te erg wordt, een pilletje innemen. Och ja, er zijn ergere dingen zeker.

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de dochter van mijn vriendin.Ondertussen heb ik nog 20 nieuwe kleurtjes van mijn copics bijbesteld, kwestie van toch een beetje meer variatie in te brengen. Mijn setje van Monique is ondertussen ook gearriveerd dus ik hoop vanavond toch nog wat te kunnen kleuren ofwel nog wat verder te doen aan mijn mini album.

Fijne namiddag nog iedereen !

maandag 27 juli 2009

Terug aan het werk

Ondertussen ben ik vandaag terug aan het werk gegaan. 't Was weer wennen na anderhalve week thuis te zijn. Vooral 's morgens het opstaan ,-) Maar mijn twee ventjes zijn me 's middags komen bezoeken en dan zijn we samen even buiten geweest, leuk ! Hieronder volgen nog enkele foto's van mijn mini album ...zondag 26 juli 2009

Vrolijk kaartjeGoede namiddag iedereen

Sebiet een goe bbqke gaan doen sé, eerst wil ik jullie mijn nieuwe kaartje nog even laten zien.

zaterdag 25 juli 2009

Snoesje en Nijntje

Hier nog twee nieuwe foto's van onze twee troeteltjes : zijn het geen schatjes :) Wij zouden ze allesinds niet meer kunnen missenGrijs keramieken halssnoer

Wat vinden jullie ervan ? Dit is een grijs keramieken halssnoer, gecombineerd met grijze pearl swarovski en zilveren afwerking.Enkele voorbeeldjes van Domburg - albums

Zoals beloofd enkele foto's van mijn mini album over onze vakantie in Domburg ...


vrijdag 24 juli 2009

Goede morgen iedereen

Snel even een kort berichtje tussen de kuis en de strijk door . Nu mijn mannen op hun wekelijkse zaterdagmorgen-uitstap naar oma zijn, moet ik er van profiteren om te dweilen . Seffens staat er ook nog een strijkje op me te wachten.

Namiddag zal ik enkele foto's posten van mijn Domburg mini-album, een kaartje dat ik nog gemaakt heb en van een keramieken parel die ik op bestelling heb moeten maken.

Nu me snel door de strijk worstelen ,-)


Goe bezig

Vandaag eindelijk es aan een mini - album begonnen. Ik ben begonnen met het albummetje van Domburg, onze mini-vakantie van april . En aangezien we in augustus terug enkele dagen naar Domburg gaan, ga ik een aantal bladzijden houden voor die foto's in te kleven.

Ik ben er twijfelachtig aan begonnen. Eerst boven in mijn kast gaan kijken tussen al die bergen scrappapier. Ja, klopt, mijn geheugen heeft me niet in de steek gelaten en ik had nog een Beach fun set ergens liggen. Dan bijpassende versieringen gezocht : bloemen, lintjes,... en hup aan de slag in de keuken. En het vlotte ... beter dan ik had verwacht want ik heb al 6 bladzijdjes gemaakt.

Morgen volgen de fotootjes ...

Sweet dreams!
xXx

GRRRRRRRR

Mijn nieuw pakketje van Monique was er nog niet bij, en dit terwijl ik nog tijd had om wat in te kleuren want maandag moet ik terug aan het werk gaan . Jammer, een kleine telleurstelling.

Gelukkig kon ik wel mijn nieuwe stempels gaan afhalen bij het postpunt. Ze zijn echt mooi ! Ik kan haast niet wachten om er mee aan de slag te gaan !

Groetjes

In spanning ...

Goede morgen iedereen

Ik zit in spanning te wachten tot ik het brommertje van de postbode hoor. Ik verwacht mijn nieuw kaartenpakketje van de Make a Card Blog van Monique. En deze maal met papier van mijn lievelings merk Imaginisce . Ik kijk er al naar uit om mooie kaartjes er mee te maken !

En dan mag ik in het postpunt straks mijn nieuwe magnolia stempels gaan ophalen, ben benieuwd. Voor Tibo moest ik er zo eentje bestellen van de jungle-look : de jeep, de achtergrond en Tilda en Edwin in bijpassende outfit ... dat beloofd !

Snoes en Nijn zaten vanmorgen nog goed in hun hok, ik had er extra beveiliging aan gedaan . Twee van de drie ijzertjes hadden ze er toch al afgekregen, het grootste ijzertje zat er gelukkig nog aan ,-)

Groetjes

donderdag 23 juli 2009

Al flink gekleurd

Dag iedereen

Gisteren en vandaag heb ik al flink gekleurd ,-) Ik voel me net als Tibo, in de derde kleuterklas ,-) Ik ben superblij met mijn nieuwe aankoop : de copics kleuren heel zacht, mooi en vlotjes. Nu nog een beetje oefenen met het maken van schaduwen en dan zal het wel stilletjes aan gaan lukken zeker ,-)
Vandaag ben ik ook al druk in de weer geweest met het sorteren van onze foto's : die van onze uitstap naar Domburg in april dit jaar, en die van Tenerife van in mei . Ik ben van plan om een kleine album van beide projecten te scrappen, geen echte mini-album maar ook geen grote, een tussenmaatje misschien ,-) Ik heb al een leuke set liggen , Beach genaamd en ik denk die te gaan gebruiken voor de Domburg Album. Hopelijk kan ik er morgen aan beginnen .
A ja, een leuke anekdote die ik jullie wil vertellen : vanmorgen stonden Tibo en ik op , ik trok de rol van de veranda op en wie zat daar al triomfantelijk in het portaalke ? Juist, onze twee viervoetertjes Snoesje en Nijntje . Ik dacht dat Marc dus vanmorgen hun kot al had opengezet. Njet dus, Marc was vanmorgen als hij het kleine rolletje aan de deur optrok, al een paar keer gaan zien omdat ze als twee uitgelaten duvelkes aan hun deurtje zaten te trekken met hun mondje en hun poten. Blijkt dus dat die twee sloebers als Marc weg was, zo hard aan dat deurtje hebben gesleurd, tot het hendeltje er gewoon uitgesprongen is ! Snoesje en Nijntje Kaplan !

donderdag 16 juli 2009

Copic Markers

Joepie joepie joepie

Mijn Copic Ciao Markers zijn vandaag aangekomen. Ik heb ze gekocht via een tip van iemand die ik op clubs heb leren kennen. Angela, dank je wel hé. De stiftjes zien er echt tof uit. Ik kon het niet nalaten om twee afdrukjes in te kleuren. Echt mooi is het natuurlijk nog niet, ik denk dat het behoorlijk wat oefening zal vergen om mooie resultaten te kunnen tonen. En natuurlijk heb ik nog maar 36 kleurtjes hé, dus ik zal af en toe toch es in mijn protemonee moeten kruipen om er nog enkele aan te schaffen.

Ik beloof jullie dat ik eerdaags enkele creaties zal posten !
Dag iedereen

Welkom op mijn blog . Hier kan je wat nieuws vinden over mezelf, mijn gezinnetje en mijn hobby's . Ik ga proberen om regelmatig iets te posten, leuke foto's met jullie te delen of wat van mijn freubelwerkjes te tonen.

Groetjes